N3 Burn-out coaching

N3 burn-out coaching is een nieuw initiatief voor multi-disciplinaire burn-out expertise en coaching op een goed bereikbare locatie in Dordrecht.

De kracht van ons team is dat werk-gerelateerde problematiek als stress en burn-out vanuit diverse vakgebieden worden benaderd. Door de aan onze organisatie gelieerde zorginstelling Psychiatrie N3 hebben wij de mogelijkheid het onderzoek en de behandeling van onderliggende psychische problemen snel in te zetten. Ook als het onduidelijk is of de problematiek uitsluitend werk-gerelateerd is of samenhangt met persoonlijke problemen bent u bij ons aan het goede adres.

U kunt verwezen worden door uw huisarts of werkgever. Zelf contact opnemen kan natuurlijk ook. Burn-out begeleiding is geen verzekerde zorg. Bij het ontstaan van de burn-out in de werksituatie is de werkgever verantwoordelijk voor het inzetten van de benodigde zorg en begeleiding.

Naast individuele coaching bij burn-out bieden wij ook (in-company) trainingen gericht op het voorkomen van stress en burn-out en kunnen wij uw organisatie advies en begeleiding bieden in het omgaan met werkdruk in uw organisatie of afdeling.

N3 wil zich ontwikkelen als expert vanuit de disciplines geneeskunde, psychologie en organisatieadvies en zich richten op het zoveel mogelijk voorkómen van burn-out en bij uitval werken aan herstel, een gezonde balans en weerbaarheid bij terugkeer in de werksituatie.

Tenslotte zijn wij door jarenlange kennis en ervaring een vertrouwelijk adres voor leiders van organisaties.

Neem contact op Contact N3 Burn-out Coaching
Noordhoevelaan 56
3319 CH Dordrecht
078 - 20 49 379
Neem contact op Contactformulier